Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

maandag 11 maart 2013

Mijntje

Een nieuwe titel voor deze blog. Ik heb een poosje getwijfeld, maar besloot nu toch maar de stap te zetten . Op de een of andere manier was ik toe iets anders Voor de mee-lezers geen enorme veranderingen, aangezien ik het zelf nog steeds ben die de dingen maakt en schrijf ;).  Nu heeft dit toch iets meer voeten in aarde dan ik dacht. Met de verandering van de url is namelijk ook meteen de lijst verdwenen van de blogs die ik graag volg! Na even overvallen te zijn door een gevoel van paniek, lukt het me alles weer in originele staat terug te toveren. Ik zou er echt van balen om mijn favo blogjes kwijt te zijn,  daarom laat ik de url even voor wat hij is en geef ik alleen een andere titel aan mijn blog, en nog een paar dingetjes aan de opmaak. Maar goed, het is dus geworden: Mijntje!

Nu weer even op creatief gebied:

Ik heb via een zeker naai-clubje een 3-tal Roos-patronen kunnen overnemen. Dit was toevallig genoeg vlak voor het stoffenspektakel in Zwolle, waar ik natuurlijk gewapend met een lijstje wat ik allemaal nodig had naar toe ben gegaan. Helemaal happy, met een tas vol stof naar huis. In het weekend meteen patroon gaan tekenen voor het rokje 4009A van Roos. Lekker bezig geweest, en vanmorgen rolde de laatste zoom onder de naaimachine vandaan. Zie hier het resultaat:

Roos4009A

5 opmerkingen:

 1. Leuk rokje :). Ennu dat blogverhaal is zeer herkenbaar. Liep toen tegen hetzelfde probleempje aan. Ziet er goed uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een leuk rokje, leuke stof ook.
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, hoezo die naam? Ik ken een heel lief klein iemandje dat zo heet ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik werd vroeger als afkoring vaak willie genoemt, vond ik niet leuk, op latere leeftijd Mijntje. Dat vond ik zo leuk dat ik dat wil koesteren ;) maar een leuke naam voor een klein lief iemandje!

   Verwijderen