Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

zaterdag 2 april 2011

breidag

Vandaag met moes naar de breidag geweest, hartstikke gezellig daar! Natuurlijk leuke wolletjes gescoord en nog een boek met haaktips, een haaknaald, oogjes voor amigurumi, en veiligheidshaakjes voor het aangeven van toeren......

Je mocht een bolletje wol meenemen om op de beurs te ruilen tegen een ander bolletje wol wat iemand anders had meegenomen....heb een tas met phildar bolletjes gekozen, ik bedoelde eigenlijk dat ik 1 bolletje wilde, maar de mevrouw gaf de hele tas mee! Ik moet ze alleen nog wat uit de knoop halen, er zitten een paar bollen in elkaar verstrengeld. ( ik moet eerlijkheidshalve vermelden dat ik eerst een blauw bolletje had gekozen, maar later nog weer terug ben gegaan om nog tussen de andere bolletjes te kijken en ik nu dus de oranje wilde, zie rechtsonder op de foto)


Ik ben nu in opperbeste stemming, en zit vol met ideeen, maar eerst mijn deken afmaken en dan mag ik aan wat nieuws beginnen...

4 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit, ben benieuwd naar de live-versie! Enneh, waarom heet je blog opeens mijnscreaties? What has happened tot Wille?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is er weer hoor! verander soms wat en dan kijken wat het effect is, maar wille is back!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woow, dat is nog eens een leuk stapeltje zoete kleurtjes! (jaloers!) Dus het was wel geslaagd de breidag? Ben benieuwd naar je creaties met deze mooie kleurtjes!

  p.s. bekend boek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen de aanblik van al die heerlijke bolletjes geeft al zoveel inspiratie!
  Heerlijke kleuren; ik ben heel benieuwd wat je er mee gaat doen...
  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen