Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

donderdag 20 oktober 2011

Legozak

Een legozak = een makkelijke manier van opruimen voor de lego :


3 opmerkingen:

 1. Ideaal zo, beter dan dat het in de stofzuiger eindigt hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi! IK ben opzoek naar een dergelijke zak. Dan wel voor de berg Duplo! :-) Wat vraag je een dergelijke zak? En wat is de diameter van de stof?
  Wat ik ook belangrijk vind, is dat je de zak soepel kan aantrekken. Niet zoals bij sommige tasje, die je haast niet aangesnoerd krijgt. NB: het lukt mij niet om je te mailen. Als je hier even je mailadres zet, dan kan je directer benaderen. Ben benieuwd en hoor graag!Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Linda,
  heb nu recht bovenin mijn mailadres gezet. De zak die ik heb gemaakt heeft een doorsnee van 100 cm. Maar de zak kan ook groter gemaakt worden, bijv 1.30, dat is dan beter denk ik. ( voor veeeel duplo). de zak kun je inderdaad soepel aantrekken, en weer uittrekken zodat het een kleed wordt. Ik vraag 15 euro voor de zak ( dit wordt dan een grote) Als je nog belangstelling hebt, mag je me wel een mailtje sturen, dan kunnen we het ook hebben over de stof.

  groetjes willemijn

  BeantwoordenVerwijderen