Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

zondag 22 januari 2012

gewonnen#5

Afgelopen week nóg een cadeautje gehad! Een heel mooit etui hand-gemaakt door Miranda. Zij heeft helaas! geen eigen blog, maar als je gaat swappen bij de Dutch Swappers kom je haar vast tegen!

Dankjewel Miranda!!

zondag 15 januari 2012

Een gymtas gemaakt en gewonnen#3/4

Voor de verjaardag van mijn nichtje een tas gemaakt voor gym of voor andere belangrijke zaken. Ze is vandaag 4 geworden, hoera!


Weer een gedeelte van de gewonnen give-away. Dit leuke opschrijfboekje en stempel kreeg ik van haar. Heel erg bedankt!


Deze spulletjes kreeg ik van haar. De gehaakte slinger wordt gebruikt als ketting door mijn dochter. En rechtsboven een mooie broche. Ik word helemaal blij van al deze verwennerij!

woensdag 11 januari 2012

gewonnen #2!

Mijn tweede prijs kwam vandaag al vroeg binnen ( van de mega-give-away, zie vorige post) . Het paste niet door de brievenbus, maar de postbode was zo aardig om aan te bellen. In de haast gleed de laptop op de grond.......maar gelukkig doet ie het nog! Een heel pakket van haar gekregen dus, hier volgen de foto's:Alles leuk ingepakt, het zag er erg feestelijk uit!


Alles uitgepakt. Thee, iets lekkers voor bij de thee ( en ja, het zakje is idd al open...er moest natuurlijk even geproefd worden), een tas voor mijn jongste dochter, een haaknaald met prachig handvat erg mooi versierd, en........

.......een armbandje voor mijn oudste dochter, met allerlei soorten donuts! Om op te eten zo lekker zien ze er uit!
Nog een close-up van de haaknaald...
 Dank je wel Kimmie, het was een prachtige verrassing en ben erg blij met de mooie haaknaald, hij is te mooi om te gebruiken eigenlijk, echt een pronkstukje! En mijn meisjes zijn heel blij met hun cadeautjes!

dinsdag 10 januari 2012

Gewonnen!

Ik had meegedaan aan de grote give away van de dutch swappers en warempel..... gewonnen! Vandaag kreeg ik een zeer leuk pakketje opgestuurd van haar met een prachtig stofje en vilten figuren kijk zelf maar eens:

Wat ben ik gek op materiaaltjes waar je iets van kunt maken! Dank je wel Nancy!

vrijdag 6 januari 2012

Van een hemdje en een broekje

Wie kent het probleem van de te korte hemdjes? Neem je een maat groter zijn de hemden lang genoeg, maar weer te breed. Ik besloot zelf iets te proberen. Een bestaand goedzittend hemd nemen, daar patroon van tekenen, deze iets verlengen, en tadaa een hemd met de juiste lengte. In mijn enthousiasme verder gegaan met een broekje.

Het resultaat: een nieuw ondergoedsetje maat 104/ 110.  Van een restje nieuw tricot, en een gerecykleerd shirt met een print.

 

woensdag 4 januari 2012

Barbie in het nieuw

De barbiekleertjes die bij de gekochte barbie zaten, bleken niet bestendig voor de handen van mijn 4-jarige dochter. Vandaar een feestelijke jurk met een bolero-jasje. ( beide gevoerd)