Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

donderdag 29 november 2012

Lieve (roze) uil

Mijn meisjes spelen het liefste aan de tafel, de grote tafel, of aan de kleine tafel. Niet op de grond, dat doet zeer aan de knietjes of de meisjes kunnen het allemaal niet goed zien. Aan de grote tafel staan natuurlijk eetkamerstoelen, aan de kleine tafel niks. ja, een kruk, maar dat is altijd een strijd wie er op de kruk mag zitten.

Nu 2 nieuwe stoeltjes, roze stoeltjes om precies te zijn.


Thuisgekomen blijken ze erg roze, maar de meisjes zijn er blij mee. Lekker zitten bij de salontafel... Aangezien de kleur wel een beetje de toon zet in de kamer geef ik me maar een beetje over aan het meidenhuis hier. (wel met toestemming van mijn man overigens;)

Kussenhoes mét ritssluiting. Applicatie zelf getekend, en met de machine geappliceerd.


3 opmerkingen:

 1. Hier is het ook zo'n kippenclubje met maar 1 haan in huis. Achternaam is toevallig ook nog de Haan. Dus ja roze is hier ook volop vertegenwoordigd. En straks als de sint weer weg is zal er nog wel veel meer bij zijn gekomen. Dus aanpassen is inderdaad de enige optie. Maar met zo'n mooi kussen is dat heel goed gelukt. Hij is zoals de oudste zou zeggen heel vet!!!

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap werk, het kussenovertrek; vooral de uil is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zooooo'n mooie kleur ^^! De kussen is prachtig! x

  BeantwoordenVerwijderen