Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

donderdag 23 februari 2012

Liebster award en een rokje gemaakt...

Een rokje gemaakt voor mijn oudste dochter, aangezien ze morgen het ''podium' mag betreden...... Ze mag met haar klas de weeksluiting verzorgen... Hopelijk kan ze meedoen, ze is ziek geweest en ligt nu al weer op de bank te slapen.....


Het is een rokje met een tule-rok er onder. Ze moest het natuurlijk even passen van haar moeder ( zitten er echt geen spelden meer in mama), en het bleek prima te zitten. Dochter trok hem meteen weer uit en gooide  de rok op tafel " doe ik morgen wel aan''.

En hieperdepiep ik kreeg een berichtje dat ik een award ''gewonnen'' heb! Het liebster-blog-award dus.
Omdat ik weet dat niet iedereen op een award zit te wachten ga ik gewoon een paar blogs noemen die je echt even zou moeten bekijken:
Ik kreeg hem van Juf bobine  ( mijn zus overigens) Zij heeft een leuke blog voornamelijk over quilten, en breien en haar gezin.
missbaksel maakt mooie en lekkere baksels naait ook wel eens wat en kan heerlijk schrijven! ( en het is mijn zus)
madewithlove Zij maakt mooie dingen, ze kan prachtig haken!
tamara Haakt hele mooie spullen en heeft pas een aantal knuffels afgegeven aan arme kinderen van de dominicaanse republiek
amigurumishaakmutsen De naam zegt het al een blog over haken, en er staan geweldige dingen op kan ik alvast vertellen!
Nou genoeg om te bekijken dus!

3 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je award! Je hebt hem echt verdiend. Dank je wel voor de eervolle vermelding!

    Wat een schattig rokje heb je gemaakt! Jammer dat je dochter niet zo enthousiast is, maar dat komt waarschijnlijk omdat ze niet lekker is. Beterschap voor haar, hopelijk kan ze morgen mee doen met de weeksluiting (oei, wat is dat voor mijn kinders al een tijd geleden en wat voel ik me nu oud, nu dat ik dit zo type.... hahaha)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je award! En wat leuk dat je mij hebt genoemd! Dankjewel!! =)

    BeantwoordenVerwijderen