Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

vrijdag 30 december 2011

Oud en nieuwWeer even een berichtje van mij. December is zo'n beetje voorbij gevlogen. Hoofdstuk kerststal moest ik even overslaan, te weinig tijd gehad ( genomen)  om er mee aan de slag te gaan, wie weet volgend jaar. Ik heb wel mijn aandacht laten vallen op een mini-cape van haar. Mijn dochter liep er meteen mee weg. Het is een dotje geworden. Valt ook gedeeltelijk onder 'recykleren' aangezien het een fleece deken is geweest die we al gebruikt hebben voor vanalles ( hutten, omslagdoek met sleep! dekentje etc). Maar aangezien we al een hele stapel dekens hebben leek het me leuk om dit te hergebruiken. Gecombineerd met een nijlpaarden-stofje (die is dan wel weer nieuw). Ik heb de lengte iets korter gemaakt dan bij het origineel, maar staat enig. We hebben nu een echt roodkapje in huis!


5 opmerkingen:

 1. Ach, dat ziet er schattig uit! Inderdaad net roodkapje :-)
  Fijne jaarwisseling en een goed 2012!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee, hoeveel kleedjes heeft een mensch nodig? En wat een geinig stofje aan de binnen/buitenkant. Wil ze hem ook omhebben?
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige cape!
  En een gelukkig nieuwjaar! Ik wens jullie een prachtig 2012 toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Willemijn, gefeliciteerd, je bent 1 van de 3 winnaars van de Dutch Swappers Adventskalender mega give away! Kijk hier voor de details: http://dutchswappers.blogspot.com/2012/01/uitslag-dutch-swappers-give-away.html

  groetjes, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen