Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

vrijdag 8 juli 2011

De prinses op de erwt en.....

Nog een hobby van me is borduren....Ik wissel graag mijn hobby's af, zoals velen.. Deze lap heb ik een paar jaar geleden gemaakt, en lag eigenlijk te verstoffen in de kast, welke kast eigenlijk? vanmorgen het hele huis afgezocht, maar onvindbaar. Ik wist dat het in een plastic zakje zat, maar waar... Uiteindelijk nog in een ander zakje met restjes stof gevonden. Ik ben blij dat ik het niet weggegooid heb, die gedachte komt namelijk het eerst in me op als ik iets kwijt ben, en in dit geval zou het super-zonde zijn van al die úren werk die erin zitten. (Ik ben trouwens erg bewaarderig, dus de kans dat ik werkelijk mijn borduurwerk zou hebben weggegooid is nihil)


Ik ga vervolgens aan de slag met Klein Duimpje, er is al een klein beginnetje, foto's volgen later wel een keer als ik een eindje op weg ben.

5 opmerkingen:

 1. Nu ik hem zo weer eens zie,is het maar goed dat je hem niet weggegooid hebt(alhoewel ik daar niet echt bang voor was;)). Hij blijft mooi!
  liefs,Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig werkje... daar zitten enorm veel uurtjes in. Borduren is heerlijk ontspannend hè?

  Fijn weekend, groetjes Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. You are the winner of the dress!-xxx-Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, daar ben ik nu ook mee bezig, de andere 5 heb ik al af! Ben er ooit mee begonnen voor bij mijn dochter op haar kamer, maar zij is inmiddels 10 :-)
  ga ze nu maar gebruiken voor luiertassen.....
  succes ermee,
  groetjes marjo
  tante pollewob

  BeantwoordenVerwijderen