Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

vrijdag 17 juni 2011

Aan de swap

Mijn swap-partner ( voordat ik met swappen begon had ik nog nooit van het woord gehoord!) heeft mijn pakketje ontvangen, dus ben ik zo vrij er foto's van te plaatsten. Het thema was vakantie/ zomer en je mocht een lijstje inleveren met je wensen. Het vakantieland van mijn partner was 'Australië' dus daar wilde ik iets mee. Uiteindelijk een patroon gevonden van een gehaakte koala, ik wil het patroon hier plaatsen, maar ik kan het patroon niet laden dus geef de link door, maar geen garantie dat deze het doet: patroon koala.

van de uil heb ik een sleutel/tashanger gemaakt.
Het volledige pakket. ( toch niet, ik had er ook nog roze kralen ingedaan en een lapje stof, maar die staan dus niet op de foto)


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk pakketje heb je gemaakt, het lijkt me echt een verrassing om dit te krijgen... Toch ook maar eens aan de swap, enne niet voor de heb.., maar gewoon omdat de uitwisseling zo leuk is.
  Bedankt voor je link van koala beertje, die ga ik zeker maken!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor, xtje zussenswap??
  liefs, Marije

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, wat supergaaf!! Ik ben vorig jaar in Australië geweest en ben gek op koala's (heb er zelfs eentje vast gehad). Nu wil ik er ook één haken hoor. Bedankt voor het plaatsen van de link naar het patroon.
  Groetjes, Esther.

  BeantwoordenVerwijderen