Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

zaterdag 28 april 2012


Van deze tricot....
....een jurkje gemaakt....


..en van katoen met plastic laagje, iets dunner dan tafelzeil, 2 etuis gemaakt volgens de wijze van oontje http://oontje.blogspot.com/2012/04/de-platte-pennenzak-in-toile-ciree.html

Best lastig om glimmende stof  mooi op de foto te krijgen, toch even snel naar buiten, en meteen naar binnen, zie de regendruppels op de grond ;)

maandag 16 april 2012

Gekregen voor mijn verjaardag: een blender!

 
Jummie!
En een nieuw fototoestel gekregen van mijn man, ( Bedankt schat!) vandaar een fotosessie van mijn eerste geblenderde smoothie!

receptje: 1 appel, 1 kiwi, het sap van 3 uitgeperste sinaasappels, dit in de blender en je smoothie is klaar. ( hij was lekker!)

woensdag 11 april 2012

vervolg kussen

Weer een paar toeren verder ik zie het kussen onder mijn handen groeien.

En zie rechtsbovenin een mini handje van een meisje wat mijn haaksel ook erg interessant vindt!

dinsdag 10 april 2012

Gehaakt bloemkussen

Dit paasweekend begonnen met het haken van een bloemkussen. Het begin is er:


Ik ben er ook achter dat ik enorm veel verschillende kleuren katoen heb. Ben benieuwd hoe ver ik kom met in iedere toer een andere kleur....


Een pyamaatje maat 110 gemaakt van tricot met uiltjes erop.

dinsdag 3 april 2012

Blouse naar Roos-patroon

Waarom een blouse kopen als je toch stof in de kast hebt liggen om er zelf een te maken? Het is een brave blouse, zonder knoopjes, die moeten er nog komen. Daarvoor ga ik straks mijn moeder bellen. Die heeft knopen, heel veel knopen. Vast wel iets wat er bij het wit met groene stofje past.

maat 116


Ik heb een hele poos niets van me laten horen. Ik heb jullie wel gevolgd, maar even geen puf om te reageren of om zelf dingen te posten. Ik wil de blogdraad weer oppakken!