Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

donderdag 23 februari 2012

Liebster award en een rokje gemaakt...

Een rokje gemaakt voor mijn oudste dochter, aangezien ze morgen het ''podium' mag betreden...... Ze mag met haar klas de weeksluiting verzorgen... Hopelijk kan ze meedoen, ze is ziek geweest en ligt nu al weer op de bank te slapen.....


Het is een rokje met een tule-rok er onder. Ze moest het natuurlijk even passen van haar moeder ( zitten er echt geen spelden meer in mama), en het bleek prima te zitten. Dochter trok hem meteen weer uit en gooide  de rok op tafel " doe ik morgen wel aan''.

En hieperdepiep ik kreeg een berichtje dat ik een award ''gewonnen'' heb! Het liebster-blog-award dus.
Omdat ik weet dat niet iedereen op een award zit te wachten ga ik gewoon een paar blogs noemen die je echt even zou moeten bekijken:
Ik kreeg hem van Juf bobine  ( mijn zus overigens) Zij heeft een leuke blog voornamelijk over quilten, en breien en haar gezin.
missbaksel maakt mooie en lekkere baksels naait ook wel eens wat en kan heerlijk schrijven! ( en het is mijn zus)
madewithlove Zij maakt mooie dingen, ze kan prachtig haken!
tamara Haakt hele mooie spullen en heeft pas een aantal knuffels afgegeven aan arme kinderen van de dominicaanse republiek
amigurumishaakmutsen De naam zegt het al een blog over haken, en er staan geweldige dingen op kan ik alvast vertellen!
Nou genoeg om te bekijken dus!

zondag 19 februari 2012

Wie o wie......

....heeft er wel eens een pop gemaakt van jean greenhowe...? Ik heb eens gereageerd op iemand die een hele leuke pop had gebreid, het was volgens mij een pop met een tuinbroek aan en een bril op.... Zij vertelde me toen dat ze meerdere poppen had gemaakt. Nu weet ik dus niet meer wie dat was. waarschijnlijk volg ik haar, maar weet dit niet zeker.

Deze vind ik ook zo leuk.

Wie weet een adres waar ik ze kan kopen/ bestellen, en welk patroon ik moet hebben voor de pop met de tuinbroek en de bril??


donderdag 9 februari 2012

zaterdag 4 februari 2012

Handwerkdagje

Vandaag weer een hand-werkdagje gehad met mijn zussen en moeder...  We zouden zelf allemaal een ding meenemen om te gaan doen. Ik had me al een week verheugd op het feit dat ik een hele dag voor mezelf had en dus kan besteden om iets te maken. Waar ik mee aan de slag ben gegaan hoop ik later te showen, voor nu een foto van iets wat moes had verzonnen als warming-upje:


Piep piep, wie is daar?

Een speldenkussenje voor om je vinger!

Oja nu moet ik niet vergeten te vermelden dat het super gezellig was en voor herhaling vatbaar!

vrijdag 3 februari 2012

Gehaakt om mee te knuffelen

Ik ben blij weer iets te kunnen showen. Een gehaakt knuffeldoekje. Het patroon heb ik gezien bij haar. Inmiddels is dit cadeautje al weer weggegeven, hopelijk is de kleine spruit er blij mee!