Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

dinsdag 22 november 2011

Jurkje: mag het roze zijn?

Een jurkje gemaakt met een applicatie ster er op. Dochter is er natuurlijk blij mee, en ze wilde de jurk meteen aan naar school zo gezegd zo gedaan.

De zoom is met de hand gedaan en de voering ook met de hand op de rist gezet. Vervelend vond ik dat niet, een lekker klusje voor op de bank.

zondag 13 november 2011

Bos

Een heerlijke wandeling in het bos gemaakt vanmiddag, wat was het toch een lekker weertje!


zaterdag 12 november 2011

Opbrengst

Dit is de opbrengst van een avondje Sint Maarten:

Alles is al tientallen keren door handen geweest aangezien ze zonet een snoepje mocht kiezen.......en dat is toch wel heel moeilijk........

vrijdag 11 november 2011

Sint Maarten

Eindelijk is het zo ver, het is Sint Maarten. Vlak voordat de goedheiligman op de stoep staan nog met de ( zelfgemaakte) lampion door de straat. Het weer lijkt heel goed, dat is nog weer wat anders dan vorig jaar, ik weet het niet precies meer, maar ik weet dat we vrij snel weer naar binnen zijn gevlucht. Ach en dagelijks hoor ik  11 november liedjes. Alleen waar vroeger de meisjes rokjes aanhadden en de koeien staarten hadden, lopen er nu tomaten rond met een kale kop. En dat is dan meteen ook het liedje wat er vanavond gezongen zal gaan worden, ben ik bang voor. Maar dat mag de pret niet drukken , madam is afgelopen weken druk bezig geweest met haar lampion en ik kan het niet laten daar een fotootjes van te laten zien:

De prachtige prinsessenlampion, met het lampje al aan ( om te proberen)

zondag 6 november 2011

Een speelgoedtas

Weer een speelgoed tas gemaakt: grootte is 1.45 doorsnee, dus geschikt voor een hele berg duplo of lego...