Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

woensdag 28 september 2011

omslagdoek

Afgelopen week bezig geweest met een omslagdoek voor mezelf, of voor mijn 4-jarige dochter. Dat lag er maar net aan hoe ver ik zou komen met de drie bollen wol. Nou waarschijnlijk is hij voor mijn dochter, voor haar is die lekker ruim, beter een ruime omslagdoek dan een die net te krap is. Ik moet nog even een leuk bloemetje bedenken voor erop, maar zo is tie ook al leuk gelukt, al zeg ik het zelf!
Het patroon heb ik hier vandaan. De omslagdoek moest meteen gepast worden, en de reactie van een 4-jarig vriendje was 'lekker zacht'.

maandag 26 september 2011

swap #2 mijn gekregen amigurumi

Een leuke paddestoel sleutelhanger, die hangt meteen al aan mijn (onze) autopas, en voor de kleine meid.....

een schattig aardbeientasje. Ze is er helemaal gelukkig mee, er zaten zelfs nog een paar snoepjes in, maar die zijn inmiddels al op.  Dankjewel Annette!

dinsdag 20 september 2011

Swap

Nu mee gedaan aan een swap van het haak en amigurumi forum, ik heb een tashanger gemaakt voor Henrieke. Haar lievelingsdier is een tijger, en ook teigetje van Winnie de Pooh. Uiteindelijk 2 x teigetje gehaakt omdat ik de eerste versie niet helemaal geslaagd vond. Dit is het uiteindelijke resultaat:

zaterdag 3 september 2011

van (n)iets, iets (meer) maken


Een lief poppetje dit keer niet gehaakt, maar gebreid. Dat had ik een hele poos niet meer gedaan. Maar met een duidelijke beschrijving goed te doen. Wel in het engels trouwens, voor de extra uitdaging!
patronen van jean greenhowe zo leuk!

Ik vind het zo leuk dat je van een klein beetje materiaal, en dat was het echt bij dit poppetje, iets kunt maken. En dat het dan nog leuk wordt ook.......