Over mij

Mijn foto
Welkom, dat wil ik zeggen tegen iedereen die hier komt kijken. Ik deel graag met jullie wat ik (mee)maak in mijn leventje.

zondag 26 juni 2011

Ruildag en bloemetjesstofblouse

Wat had ik afgelopen week weinig inspiratie! Meerdere malen met iets begonnen te haken, maar dit weer uitgehaald........... En toen was het Ruil-dag.. Eèn keer in de zoveel tijd houden wij als zussen en moeder een ruildag. Iedereen zoekt uit wat niet meer gebruikt wordt en weg wil doen, we nemen die spulletjes mee en gaan dan onderling ruilen. Zo hebben al veel babykleertjes een nieuw leven gekregen en boeken, servies, noem maar op. Onze kinderen weten ook al wat ruilen is, ze zoeken dan ook (geheel vrijwillig) een paar stukken speelgoed uit die verruild kunnen worden. (Waarschijnlijk omdat ze ook weten dat er eigenlijk altijd wel iets voor hen bij zit tussen de meegenomen spullen).
Dit keer had ik wat kleine lapjes gescoord, waar tot mijn verrassing ook nog wel kleertjes uitgemaakt kunnen worden.
Twee stofjes, wit met rood, heb ik omgetoverd tot een blouse:
PS: Ik laat geen fotootjes zien van de ruilavond, want het geeft wel altijd nogal een (ahum) rommel....

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee zo een ruildag. Ik denk dat ik dat ga doen met een paar vriendinnen. De blouse vind ik erg mooi gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een supergoed idee! Wij geven ook wel dingen aan elkaar door, als we weten dat de ander er iets mee kan. Maar dit vind ik leuker!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, mijn stofjes !!! :)
    Isa heeft een jurkje van die stof. Echt mooi geworden joh (duim op!!).
    xx

    BeantwoordenVerwijderen